dimarts, 21 d’abril del 2020

ACTIVITATS I REPTES SETMANA 20 ABRIL INFANTIL, C. INICIAL I C.MITJÀ

Bon dia nens i nenes. Aquesta setmana us envio més reptes que podeu realitzar indiferentment de la vostra edat i que podeu adaptar a les vostres condicions. Espero que us agradin i recordeu retornar tot el que feu al correu de la vostra classe.

1- Repte dels mitjons. Haureu d’encistellar tots els mitjons que pogueu en un recipient no gaire gran (cubell, cassola, gorra...) a una distància de 4 passes (podeu començar practicant a dues passes i anar allunyant-vos si les encerteu totes. Us deixo un video on veure una idea del que heu de fer.

2- En segon lloc us deixo un altre repte que es diu la corda fluixa. Necessitareu que algú us ajudi en aquesta activitat. Haureu de transportar amb l’ajuda del germà/ana o pare/mare uns objectes d’un costat del menjador a l’altre. És important que siguin objectes que si cauen no es trenquin. Podeu utilitzar cordills de les sabates, cordes o drpas que tingueu per casa per transportar i objectes com llapis, regles, llibres, capses, etc que haureu de portar d’un lloc a l’altre. Us deixo un video per a que tingeu una idea.



3- En tercer lloc us proposo que us inventeu un repte amb el famós paper de vàter. El repte més original que rebi el proposaré per la setmana següent. Idees que podeu utilitzar (fer tocs amb el paper de vàter amb les mans/peus, llançaments, punteria, treball en equip...). Penseu i envieu-me tots els que pugueu.

4- Per últim, us proposo un repte de salt de llargada. Haureu de marcar al terra (amb cinta de pintor per exemple) una linia des d’on saltareu amb els peus junts el màxim de distància possible. Marcareu amb una altra linia allà on arribeu. Intenteu superar la vostra marca i mesureu quina distància heu aconseguit. Qui aconseguira la medalla d’or? Envieu-me tot el que feu!!!

Bona sort aquesta setmana amb els reptes. La setmana vinent més i millor!! Una abraçada ben forta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.